Професійне навчання працівників пробації шляхом самоосвіти на веб-порталі цифрової освіти «Дія. Цифрова освіта»

Дата: 25.11.2021 14:35
Кількість переглядів: 486

      «Володіти цифровими навичками — це вимога сьогодення. Сучасним держслужбовцям необхідні компетенції для належного втілення цифрових змін, адже технології розвиваються надшвидкими темпами. Стрімке розповсюдження цифрових технологій на ринку праці і в суспільстві робить цифрові компетентності громадян серед інших життєвих компетентностей найбільш пріоритетними. Цифрова компетентність передбачає впевнене та критичне використання цифрових технології у професійній діяльності, повсякденному житті та спілкуванні.

      Розуміючи важливість розвитку цифрової компетентності, працівники Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації вирішили прийняти участь у масштабній  компанії «Місяць цифрової грамотності» на веб-порталі цифрової освіти «Дія. Цифрова освіта». Даний портал  створює умови і можливості для державних службовців підвищувати свій професійний рівень допомагає  їм опанувати цифрові навички, зокрема, й шляхом самоосвіти.

      Перший курс «Тестування на цифрову грамотність «Цифрограм» персоналом  Ізмаїльського районного відділу№2 з питань пробації вже успішно завершено, надалі продовжується вивчення курсу «Основи кібергігієни».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь