«Насильство поруч, як його уникнути?» Наглядова пробація в дії.

Дата: 02.12.2021 16:43
Кількість переглядів: 473

        Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ізмаїльський районний відділ№2 з питань пробації разом зі своїми постійними партнерами активно приєднуються до цієї важливої для мешканців громад Ізмаїльського району справи. Так, 1 грудня 2021 року суб’єкти пробації Кілійської та Вилківської громад взяли участь у засіданні «круглого столу» на тему  «Насильству – ні!», проведеному на базі Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості. Організаторами цього інформаційно-просвітницького заходу стали Ізмаїльський районний відділ №2 філії державної установи «Центр пробації» в Одеській області, відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Кілійської міської ради та сектор превенції відділу поліції №1 РВП ГУНП в Одеській області. Присутні обговорили такі нагальні питання, як подолання та попередження насилля в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок, підвищення рівня обізнаності населення щодо можливості отримати допомогу.

        Учасники засідання погодились з тим, що

найважливішу роль у попередженні різних проявів насильства відіграє інформаційно-просвітницька та консультаційна робота. У цьому сенсі ефективному вирішенню проблеми запобігання насильства має стати злагоджена взаємодія всіх відповідних служб з одного боку і самого суспільства – з іншого, тому всі разом мають  працювати у цьому напрямі, бо це  -   спільна справа всіх.  

         На завершення заходу суб’єкти пробації отримали роздаткові матеріали «Ні насильству!» та контакти служб й організацій, до яких можна звернутися по допомогу в разі вчинення насильства.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь