5 грудня - Всесвітній день волонтера

Дата: 03.12.2021 08:47
Кількість переглядів: 691

     Волонтери (добровольці) - це люди, які свій вільний час витрачають на благо суспільства. Всесвітній день волонтера Генеральна Асамблея ООН в 1985 році запропонувала урядам щорічно відзначати 5 грудня.

     В нашій країні волонтерський рух почав стрімко розвиватись менш, ніж 10 років тому, і  на теперішній час вже  міцно  увійшов у наше життя. Діяльність волонтера - це особиста безпосередня участь у вирішенні певної суспільно важливої проблеми, вона носить суспільно важливий характер, тобто спрямовується на вирішення проблеми, що турбує багатьох громадян і з певних причин не може повністю вирішитись зусиллями держави.

    Ізмаїльський районний відділ №2 з питань пробації теж плідно працює з волонтерами, які допомагають працівникам відділу здійснювати соціально-виховну роботу з засудженими з метою їх ресоціалізації у суспільство.

Колектив відділу з питань пробації щиро вітає своїх помічників з Всесвітнім  днем волонтера!

Шановні волонтери!

         Ви завжди дієте за покликом душі, з почуття потреби реалізувати свою громадянську позицію, адже саме ви формуєте суспільну свідомість. Ваша діяльність безкорислива - ви не отримуєте ні зарплати, ні жодної матеріальної вигоди, все робите безкоштовно! А в результаті, ваша волонтерська робота в пробації сприяє забезпеченню безпеки суспільства Кілійської та Вилківської громад!

       У переддень свята щиро дякуємо кожному з вас за відданість справі та плідну працю!

        Бажаємо вам не зупинятися на досягнутому, слідувати найвищим стандартам в роботі та успішно розвиватися у відповідності з останніми вимогами часу!

          Нехай ваші дії будуть мудрими, а волонтерська робота викликає повагу та довіру громадян.

      Зичимо всім вам добра і злагоди, щастя і міцного здоров’я, творчої наснаги і професійного зростання.

     Благополуччя вам та вашим сім’ям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь