ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ АВТОТРАНСПОРТУ ДЛЯ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ГРОМАД ТА СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ГУНП

Дата: 02.12.2021 18:40
Кількість переглядів: 1020

Фото без опису

            В рамках програми «Поліцейський громади» 02.12.21 р. в місті Одеса, на площі біля пам’ятника Дюку де Рішельє відбулись урочисті заходи з нагоди вручення службового автотранспорту поліцейським офіцерам громад та структурним підрозділам ГУНП в Одеській області. На заході були присутні керівництво Головного управління та структурних підрозділів поліції Одещини, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ, представники органів місцевої влади та самоврядування й об’єднаних територіальних громад Одеської області.

        Вилківській міський голова Матвій ІВАНОВ з поліцейськими громади Іваном УРСУЛОМ та Володимиром МОТКОМ також прибули на заходи для отримання СЕРТИФІКАТУ учасника проєкту «Поліцейський офіцер громади» та автотранспорту на наших поліцейських.

        В свою чергу голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький подякував Міністерству внутрішніх справ, обласній раді, Одеській міській раді, органам місцевого самоврядування за спільну роботу по забезпеченню прав і свобод громадян на території регіону.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь