ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ АВТОТРАНСПОРТУ ДЛЯ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ГРОМАД ТА СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ГУНП

Дата: 02.12.2021 18:40
Кількість переглядів: 1010

Фото без опису

            В рамках програми «Поліцейський громади» 02.12.21 р. в місті Одеса, на площі біля пам’ятника Дюку де Рішельє відбулись урочисті заходи з нагоди вручення службового автотранспорту поліцейським офіцерам громад та структурним підрозділам ГУНП в Одеській області. На заході були присутні керівництво Головного управління та структурних підрозділів поліції Одещини, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ, представники органів місцевої влади та самоврядування й об’єднаних територіальних громад Одеської області.

        Вилківській міський голова Матвій ІВАНОВ з поліцейськими громади Іваном УРСУЛОМ та Володимиром МОТКОМ також прибули на заходи для отримання СЕРТИФІКАТУ учасника проєкту «Поліцейський офіцер громади» та автотранспорту на наших поліцейських.

        В свою чергу голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький подякував Міністерству внутрішніх справ, обласній раді, Одеській міській раді, органам місцевого самоврядування за спільну роботу по забезпеченню прав і свобод громадян на території регіону.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь