УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ – ЗАПОРУКА ПАРТНЕРСТВА

Дата: 30.12.2021 10:37
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

Метою реалізації державної політики зайнятості є збалансування попиту та пропозиції робочої сили, зменшення рівня безробіття, досягнення продуктивної зайнятості населення. Вирішення цих питань неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями. Саме тому між Кілійською районною філією Одеського ОЦЗ та підприємствами і установами, які здійснюють свою діяльність на території Кілійської та Вилківської  територіальних громад, укладаються угоди про співпрацю.

Всього на сьогодні підписано 69 договорів з підприємствами різних форм власності і видів економічної діяльності, з них 8 – з тими, хто працює на території Вилківської територіальної громади. Це приватне підприємство «Олімп», яке очолює Вязовський Владислав  Віталійович, товариство з обмеженою відповідальністю «Південна Бесарабія» (Вязовський Віталій  Іванович), комунальне некомерційне підприємство «Вилківська міська лікарня» Вилківської міської  ради (Мінчев  Валерій  Іанович), комунальний заклад «Центр  надання соціальних послуг» Вилківської міської ради (Крайнікова Натаван  Назимівна), товариство з обмеженою відповідальністю «ВПК 38» (Мякушин  Дмитро  Олександрович), товариство з обмеженою відповідальністю «Придунав'є» (Величко  Василь Андрійович), Вилківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Вилківської міської ради (Іванова Парасковія Іванівна), служба у справах дітей  Вилківської міської ради (Галкіна Юлія  Михайлівна).

У сучасних умовах роботодавець для служби зайнятості є найважливішим партнером, адже саме роботодавці працевлаштовують людей, а служба зайнятості як надійний партнер і посередник спроможна сприяти цим процесам.

А напередодні Нового року усім роботодавцям – щирі вітання та побажання стабільної роботи, економічного зростання та міцного здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь