МЕДИЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ ЗА РАХУНОК ФСС

Дата: 31.01.2022 09:25
Кількість переглядів: 361

Фонд соціального страхування України продовжує направлення застрахованих осіб до санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм.

Своїм правом на безкоштовну реабілітацію за рахунок коштів ФСС можуть скористатися всі працюючі, хто сплачує або за кого сплачується єдиний соціальний внесок, за наявності медичних показань.

Фонд фінансує реабілітацію після перенесених пневмоній, інсультів, інфарктів, черепно-мозкових травм, хірургічних операцій тощо. Також направляються на реабілітацію люди з цукровим діабетом, жінки при порушеннях перебігу вагітності, учасники АТО, діти застрахованих осіб у супроводі дорослого.

Направлення до санаторно-курортних закладів здійснюється зі стаціонарів лікувальних закладів при наявності висновку лікарсько-консультативної комісії (ЛКК) закладу про необхідність продовження лікування на базу санаторію. Для вагітних жінок направлення здійснюється безпосередньо з жіночої консультації.

Тривалість реабілітаційного лікування складає до 24 днів. На весь час перебування в санаторії хворому видається листок непрацездатності.

Тож якщо ви перебуваєте на стаціонарному лікуванні, зверніться до свого лікаря та скористайтеся своїм правом на безкоштовне санаторно-курортне (реабілітаційне) лікування.

З будь-яких питань щодо порядку отримання медичної реабілітації за кошти ФССУ звертайтесь до Кілійського відділення УВД Фонду в Одеській області за тел.. 4-15-68,      4-00-35 або за адресою: м. Кілія вул.. Миру, 58.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь