ВІДВІДУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА – КРОК НАЗУСТРІЧ РОБОТОДАВЦЮ

Дата: 31.01.2022 11:03
Кількість переглядів: 478

Побудова довірливих стосунків з роботодавцями, обізнаність про їх  кадрові потреби та специфіку економічної діяльності, підбір комплексу конкретних послуг відповідно до конкретного запиту  - це питання, які можуть успішно вирішуватися під час відвідування установ та підприємств консультантами роботодавця. Саме тому робочі зустрічі з роботодавцями – це одна з форм співпраці, яку активно застосовують у щоденній роботі фахівці Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ.

У Вилковому всі знають магазин «Карандаш», в якому є в наявності великий вибір канцелярських товарів, книжок, різнопланових навчальних ігор.  Тут можна отримати послуги з розмноження та ламінування документів, зробити ксерокопії тощо. Тому в магазині завжди людно.

Його власниця – Ольга Жигарєва – плідно співпрацює зі службою зайнятості. Доречи, у неї вже багато років працюють 5 найманих працівників. І все офіційно і прозоро.

Заступник відділу сприяння зайнятості Віта Оспанова днями зустрілася з Ольгою Іванівною. Мова йшла про послуги, які служба зайнятості безкоштовно пропонує роботодавцям і перелік яких постійно оновлюється та зростає. А цього разу  особливий наголос було зроблено на можливості дистанційного навчання роботі на касовому апараті шляхом участі у короткотермінових курсах цільового призначення в Одеському центрі професійно-технічної освіти.

Підсумком зустрічі стало підписання договору про співпрацю. Доречи, у січні поточного року фахівцями філії підписано 4 договори, всього ж їх  - 73.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь