ВІДВІДУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА – КРОК НАЗУСТРІЧ РОБОТОДАВЦЮ

Дата: 31.01.2022 11:03
Кількість переглядів: 442

Побудова довірливих стосунків з роботодавцями, обізнаність про їх  кадрові потреби та специфіку економічної діяльності, підбір комплексу конкретних послуг відповідно до конкретного запиту  - це питання, які можуть успішно вирішуватися під час відвідування установ та підприємств консультантами роботодавця. Саме тому робочі зустрічі з роботодавцями – це одна з форм співпраці, яку активно застосовують у щоденній роботі фахівці Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ.

У Вилковому всі знають магазин «Карандаш», в якому є в наявності великий вибір канцелярських товарів, книжок, різнопланових навчальних ігор.  Тут можна отримати послуги з розмноження та ламінування документів, зробити ксерокопії тощо. Тому в магазині завжди людно.

Його власниця – Ольга Жигарєва – плідно співпрацює зі службою зайнятості. Доречи, у неї вже багато років працюють 5 найманих працівників. І все офіційно і прозоро.

Заступник відділу сприяння зайнятості Віта Оспанова днями зустрілася з Ольгою Іванівною. Мова йшла про послуги, які служба зайнятості безкоштовно пропонує роботодавцям і перелік яких постійно оновлюється та зростає. А цього разу  особливий наголос було зроблено на можливості дистанційного навчання роботі на касовому апараті шляхом участі у короткотермінових курсах цільового призначення в Одеському центрі професійно-технічної освіти.

Підсумком зустрічі стало підписання договору про співпрацю. Доречи, у січні поточного року фахівцями філії підписано 4 договори, всього ж їх  - 73.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь