ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ У БУДІВЕЛЬНУ ГАЛУЗЬ ДЕРЖАВИ ІЗРАЇЛЬ

Дата: 15.02.2022 15:41
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

Розпочався X тур відбору українських працівників відповідно до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.

 

Потрібні кандидати за наступними спеціальностями:

• Опалубник – промислова будівельна опалубка, опалубка з дерева,

• Арматурник - вигин заліза,

• Плиточник - укладальник керамічної плитки підлоги та стін,

• Штукатур.

 

Основні вимоги до заявників:

- громадянство України;

- рекомендований вік з 25 до 50 років;

- ніколи раніше не працював в Ізраїлі;

- відсутність родичів першої лінії (батько/мати, дружина/чоловік, діти), які проживають чи працюють в Ізраїлі, крім рідних братів та сестер;

- відсутність судимості;

- наявність доброго здоров’я, відсутність хронічних захворювань;

- володіння професійними навиками, досвідом і високим рівнем здібностей в одній з зазначених професій: опалубник, арматурник, плиточник та штукатур.

 

Заробітна плата з додатковою оплатою понаднормової роботи становить приблизно 2400 доларів США. Фактична зарплата буде виплачуватися в шекелях.

 

Протягом дії трудового договору роботодавець забезпечує працівника належним житлом та приватним медичним страхуванням на весь період роботи в Ізраїлі.

 

Кандидати, які відповідають умовам, повинні будуть здати професійні іспити, проведені ізраїльською владою, щоб визначити їх професійні навички.

Звертаємо увагу, що професійний іспит для кандидатів X туру, відібраних відповідно до вимог Угоди та Протоколу, планується провести з 04.04.2022 по 08.04.2022 року.

 

Відібраним кандидатам буде запропоновано пройти медичне обстеження, надати довідку про відсутність судимості та заповнити заяву на візу.

 

За більш детальною інформацією щодо умов працевлаштування у будівельну галузь Держави Ізраїль та подання документів звертайтеся до Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості у містах Кілія та Вилкове.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь