Оголошення

Дата: 05.05.2022 16:54
Кількість переглядів: 495

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 року № 615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків», виконавчий комітет Вилківської міської ради має можливість вирішити питання придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування  та осіб з їх числа, що перебувають на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Враховуючи вищезазначене, Комісією з розгляду питань щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування  та осіб з їх числа  у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла, приймаються пропозиції   від власників нерухомого майна для придбання квартир, садибних (одноквартирних) будинків.

         За більш детальною інформацією просимо звертатися до виконавчого комітету Вилківської міської ради за адресою: м. Вилкове, вул. Моряків-Десантників, 18( т.0964560134-Юлія Михайлівна).

 

Начальник Служби у справах дітей

Вилківської міської ради                                                               Юлія ГАЛКІНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь