"єДопомога" для осіб з інвалідністю

Дата: 06.05.2022 09:55
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

Повідомляємо про створення платформи «Є Допомога» Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції з метою забезпечення нагальних потреб громадян, які постраждали від російської агресії.

Завдання проєкту - об’єднати можливості країни, міжнародних неурядових організацій та волонтерів в адресній гуманітарній допомозі.

Платформа «Є Допомога» допомагає кожному, хто постраждав від російської агресії.

На вказаній платформі можна залишити заявку на отримання адресної гуманітарної допомоги: продуктами харчування, засобами гігієни, ліками, побутовими речами, одягом та скористатися різними видами соціальних послуг.

Зареєструватися на платформі «Є Допомога» можна за посиланням в рубриці «Отримати допомогу», особа з інвалідністю заповнює заявку на отримання допомоги та обирає необхідні види допомоги у сформованому особистому кабінеті. Після сформованої та відправленої заявки очікує гуманітарну допомогу від обраного особою з інвалідністю благодійника.

Особам з інвалідністю, які надавали заяву на потребу, необхідно також здійснити процес реєстрації на Платформі «Є Допомога» для отримання адресної гуманітарної допомоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь