"єДопомога" для осіб з інвалідністю

Дата: 06.05.2022 09:55
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Повідомляємо про створення платформи «Є Допомога» Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції з метою забезпечення нагальних потреб громадян, які постраждали від російської агресії.

Завдання проєкту - об’єднати можливості країни, міжнародних неурядових організацій та волонтерів в адресній гуманітарній допомозі.

Платформа «Є Допомога» допомагає кожному, хто постраждав від російської агресії.

На вказаній платформі можна залишити заявку на отримання адресної гуманітарної допомоги: продуктами харчування, засобами гігієни, ліками, побутовими речами, одягом та скористатися різними видами соціальних послуг.

Зареєструватися на платформі «Є Допомога» можна за посиланням в рубриці «Отримати допомогу», особа з інвалідністю заповнює заявку на отримання допомоги та обирає необхідні види допомоги у сформованому особистому кабінеті. Після сформованої та відправленої заявки очікує гуманітарну допомогу від обраного особою з інвалідністю благодійника.

Особам з інвалідністю, які надавали заяву на потребу, необхідно також здійснити процес реєстрації на Платформі «Є Допомога» для отримання адресної гуманітарної допомоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь