Юні мешканці Кілійської громади підтримують Захисників України своїми малюнками

Дата: 30.05.2022 13:10
Кількість переглядів: 350

У дев’яносто шостий день війни як і кожний Українець мешканці Кілійської громади з надією сподіваються на закінчення війни та роблять все для порятунку рідної землі. Впевнені: Перемога за нами! Наші дітки будуть жити у вільній і сильній, незалежній Україні! Юні Кілійці, серед яких і діти працівників Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації та неповнолітні суб’єкти пробації відділу підтримують захисників України своїми малюнками. «Ми за мир! Повертайтесь живими!», «Діти Бессарабії Українським воїнам», «Ми переможемо – Перемога за нами!», «Із мрією в серці!». Так у своїх роботах вони втілюють любов до України та її захисників, зображують свої мрії про мирне небо та хочуть пришвидшити перемогу України.

      Автори малюнків: Журжа Євген Юрійович, 10 років, м. Кілія;

                                      Гецуш Кирило Олексійович, 16 років, м. Кілія.

      Всі малюнки вже надані Кілійському волонтерському центру та разом з матеріальною допомогою від батьківського комітету 4-Б класу Кілійської школи-гімназії №4 обов’язково будуть надіслані нашим Захисниками.

      

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь