СЛОВА ВДЯЧНОСТІ МІСТУ - ПОБРАТИМУ ФУРТВАНГЕН ЗА ПІДТРИМКУ ВИЛКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 31.05.2022 15:45
Кількість переглядів: 986

        Від Вилківської громади висловлюємо вдячність адміністрації та голові Джозефу Херднеру  міста Фуртванген в Шварцвальді за постійну підтримку нашої  громади в часи агресії російської федерації проти України!
Ви ніколи не залишались осторонь проблем, які виникали і наразі підтримуєте і надихаєтє нас на Перемогу, як своїми діями , так і словами підтримки! Ми віримо , що після цієї страшної війни, ми обов’язково продовжимо будувати та реалізовувати нові проєкти, які будуть сприяти розвитку Вилківської громади та ще більш зблизять наші міста Вилкове – Фуртванген!
Завдяки сумісним зусиллям Джозефа Херднера, благодійного фонду «Баварский Дом Одесса», адміністрації Вилківської міської ради 28 травня 2022 року Вилківська громада отримала благодійну допомогу від нашого міста –побратима Фуртванген у вигляді продуктів харчування , засобів особистої гігієни, одягу для наших гостей громади, які були вимушені покинути свої домівки, в зв’язку з агресією російської федерації проти України. Також отримали комплектування та амуніцію для нашої пожежної команди Вилківської громади. 
Хочемо висловити слова вдячності всім, хто допоміг в отриманні допомоги, а саме Гуманітарному Хабу Одеської області в Ісакче (Румунія), всім прикордонникам та працівникам митної служби , хто був задіян в цьому процесі, велика вдячність водію Анатолію КАРБУНЯН за доставку благодійної допомоги.
Величезна подяка нашим місцевим помічника - хлопцям та дівчатам, нашим волонтерам за розвантаження продуктів та речей - це величезний труд, який доводить небайдужість та віру в нашу Перемогу, Наше світле майбутнє!!!
Ми переможено!
Віремо в ЗСУ!
Україна понад усе!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь