Заходи до Міжнародного Дня захисту дітей у Вилківській громаді

Дата: 01.06.2022 20:13
Кількість переглядів: 1154

Сьогодні, 01.06.2022 року в населених пунктах Вилківської громади пройшли заходи до Міжнародного Дня захисту дітей!

Навіть зараз, в час коли наша країна страждає від окупантської агресії, неможна забувати про наших дітей, наше майбутнє, заради кого ми боримося та прагнемо швидшої перемоги!

Діти повинні відчувати радість дитинства, спокій, безтурботність, захищеність, тому цього дня всі хто максимально зміг долучитися до створення святкової атмосфери для діток, зробили все можливе для досягнення цієї мети.

Міський голова Матвій ІВАНОВ відвідав майже кожен населений пункт громади та привітав всіх дітей та їх батьків, побажавши міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій та наголосив що наші діти, це ті заради кого ми повинні творити світле  та мирне майбутнє!

У Вилкове та Мирнівському, Десантненському, Приморському старостинських округах творчі та танцювальні колективи громади подарували своїми виступами море емоцій, яких так в нашому сьогоденні не вистачає. Але на початку виступів всі присутні вшанували хвилиною мовчання всіх дітей країни, які загинули від російської агресії...

Після присутні дітлахи брали участь в конкурсах, танцях, розважальних іграх, флешмобах,  пройшла церемонії нагородження спортивних колективів в селі Мирне до Дня захисту дітей.

Територія майданчиків уквітчалась дитячими посмішками. Весь час тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

Волонтерський штаб , який працює на благо всіх жителів та гостей громади разом з адміністрацією Вилківської міської ради організували в кожному населеному пункті частування солодощами наприкінці заходів до свята.

Дуже хочеться, щоб не тільки сьогодні, а й завжди, діти усього світу щодня радісно посміхалися, відчували тепло та розуміння батьків, адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь