Умови реєстрації для участі у НМТ

Дата: 02.06.2022 10:41
Кількість переглядів: 290

У зв’язку з широкомасштабною агресією російської федерації проти України, атаками на українські міста, руйнуванням і пошкодженням закладів освіти проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання стало неможливим.

Порядком прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2022 році для участі в конкурсному відборі для здобуття ступеня бакалавра (магістра з медичних та ветеринарних спеціальностей) передбачено використання результатів національного мультипредметного тесту (НМТ).

Усі зареєстровані є потенційними учасниками НМТ. Для того, щоб мати змогу взяти участь у НМТ, обов’язково потрібно на своїй сторінці на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, у своєму особистому кабінеті, до якого можна увійти за допомогою логіна та пароля, який ви отримали на свій особистий телефон та у вкладці «Підтвердження участі в НМТ» зробити 2 кроки:

1) протягом 20 травня – 07 червня заповнити спеціальну форму та вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, у якому (або поблизу якого) Ви плануєте перебувати в період проведення НМТ;

2) протягом 21 червня – 07 липня 2022 року вказати в запропонованому переліку назву населеного пункту, де Вам буде зручно пройти НМТ.

Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 липня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити з вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ.

        Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки затвердило перелік населених пунктів у відповідних регіонах, де нині безпекова ситуація дозволяє провести національний мультипредметний тест (НМТ).

Український центр оцінювання якості освіти підготував демонстраційний варіант НМТ, щоб учасники змогли ознайомитися з форматом тестування заздалегідь. Також пропонуємо учасникам потренуватися виконувати завдання демонстраційного варіанта тесту в спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту.

На платформі iLearn стартував проєкт із безоплатної підготовки до НМТ, ініційований «Освіторія» та ЮНІСЕФ. У межах проєкту майже щодня вступники зможуть брати участь у вебінарах, які проводитимуть експерти-предметники.

Періодично заходьте на свою Інформаційну сторінку, щоб не пропустити повідомлення від Українського центру оцінювання якості освіти, а також стежте за новинами на сайті Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

 

Відділ освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь