Проєкт Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді"

Дата: 07.06.2022 13:19
Кількість переглядів: 383

 

Вебінари за темою «Технології роботи з особами з інвалідністю»

Фото без опису

 

Шановні колеги!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у серії вебінарів на тему: «Технології роботи з особами з інвалідністю», що буде проведено в рамках виконання завдань проєкту «Надання соціальних послуг в громаді», що фінансується Японським фондом соціального розвитку через Міжнародний? банк реконструкції? та розвитку».

 

Вебінари за даною темою будуть проведені у період з 07 по 09 червня 2022 року включно, з 13.00 до 15.45 год. (Програма онлайн-навчання у додатку). 

 

Вебінари будуть проводитись на платформі Zoom, інструкція щодо користування цією платформою додається. 

 

Для забезпечення практичної участі у навчальному процесі організатори під час навчання будуть використовувати програму Mentimeter. Це простий інструмент, застосування якого дозволить забезпечити групову роботу, обговорення найбільш актуальних питань в онлайн-режимі. Тому бажано під час навчання мати при собі мобільний телефон, на якому є функція сканування. Відсутність зазначеної функції у мобільному телефоні не є перешкодою для участі у вебінарі. 

 

Для участі у вебінарах просимо до 10:00 години 08 червня 2022 року (середа) зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/28YB7Wnjiej81hMcA, та заповнити анкету учасника. В анкеті ви маєте можливість зазначити додаткові питання із зазначеної теми, на які б Ви хотіли отримати відповідь або поділитись своїм досвідом.

 

Особи, які зареєструються для участі у вебінарі, 08 червня 2022 року, в першій половині дня, отримають електронною поштою адресу платформи Zoom для приєднання до вебінару. 

 

Приєднатися до першого вебінару за темою: «Технології роботи з особами з інвалідністю», який відбудеться 07 червня 2022 року з 13:00 - 15:45 год. на платформі Zoom можна за посиланням:

 

https://us02web.zoom.us/j/87622458461?pwd=NWpsWlNHY05tRlNWQXRsRjIxNm1GZz09

 

Ідентифікатор конференції: 876 2245 8461

 

Пароль: 946731

 

Для підвищення рівня безпеки просимо зареєструватися у програмі Zoom, а також завантажити відповідний додаток на комп`ютер чи телефон. Просимо бути на зв’язку за 15 хв. до початку заходу, щоб можна було б усе добре налаштувати.

 

Для комп'ютерів - перший лінк ось тут для завантаження агента

https://zoom.us/download#client_4meeting

 

Для iPhone/iPad

https://zoom.us/download#client_iphone

 

Для Android

https://zoom.us/download#mobile_app

 

 

Питання щодо участі у вебінарі можна поставити за адресою:  zinaida.kyianytsia@gmail.com. 

 

Запрошуємо Вас до плідного спілкування. 

 

З повагою

 

З. Кияниця, 

експерт проєкту, заступник директора

МБО «Партнерство «Кожній дитині», к.п.н.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь