Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Вилківської міської ради

Дата: 30.08.2022 09:53
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

29 серпня 2022 року на базі ОЗО «Вилківський ЗЗСО №1» відділом освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради було проведено традиційну серпневу конференцію педагогічних працівників. В роботі освітянського форуму взяли участь Вилківський міський голова Матвій Іванов, Юлія Марінова, перший заступник міського голови, Лариса Арансон, секретар Вилківської міської ради, Руслана Полянцева, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Вилківської міської ради, Людмила Швидченко та Любов Дарчук, депутати Вилківської міської ради VIII скликання, Олексій Дарчук, заступник голови Кілійської районної організації профспілки освіти і науки, старости населених пунктів громади, представник відділу прикордонної служби «Вилкове» Валерій Чорний, керівник сільськогосподарського підприємства Віталій Сіміченко, керівники закладів освіти, представники педагогічної спільноти та батьківської громадськості.

Педагогічні працівники закладів освіти Вилківської міської ради були з нами на онлайн-зв’язку.

«Освіта, освітяни – незламні у війні!» - це тема, за якою проходила конференція. З вітальним словом до учасників заходу звернувся Вилківський міський голова Матвій Іванов. У своїй промові очільник громади зазначив, що незважаючи на війну і жертви, які несе наша держава, педагоги Вилківської громади віддані своїй справі. Матвій Костянтинович подякував освітянам за мудрість, витримку та професіоналізм і побажав міцного здоров’я, благополуччя, миру та злагоди.

З привітальним словом до освітян звернувся Валерій Федорович Чорний, представник відділу прикордонної служби «Вилкове», зазначивши, що ми обов’язково переможемо, бо з нами правда, з нами Бог і найкращі сини й дочки України – воїни ЗСУ. Хвилиною мовчання учасники конференції вшанували загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Виступаючи з доповіддю перед освітянами та гостями конференції, начальник відділу освіти Алла Євтюхова підвела підсумки роботи закладів освіти у 2021/2022 навчальному році та окреслила основні орієнтири роботи закладів освіти у прийдешньому 2021/2022 навчальному році, звернувши увагу на те, що в освітянських осередках створено по можливості безпечні умови, але вибір форми освітнього процесу залишається за батьками здобувачів освіти.

За результатами атестації та підсумками роботи 2021/2022 навчального року педагоги закладів освіти були нагороджені грамотами. Велику шану та подяку складено педагогам, які мають педагогічний стаж 40, 50 років. З вітальним словом до майстрів педагогічної праці звернувся Дарчук Олексій Вікторович, заступник голови Кілійської районної організації профспілки працівників освіти.

Відділ освіти Вилківської міської ради висловлює щиру вдячність усім педагогам закладів освіти, керівникам за невтомний труд, батькам - за небайдужість до проблем школи, депутатському корпусу Вилківської міської ради й особисто Матвію Костянтиновичу Іванову за підтримку і вирішення освітянських проблем. Також особливі слова подяка хочемо висловити Ігорю Борисовичу Капітану, депутату Одеської обласної ради VIII скликання, за можливість оздоровити учнів закладів освіти протягом серпня на базі готельно-ресторанного комплексу «Дельта».

Шановні колеги! Вітаємо усіх з початком нового навчального року. Нехай Бог береже кожного з Вас, нехай навчання в закладі освіти буде безпечним, а діти будуть ЩАСЛИВІ. Разом ми сила! Разом ми Україна!

Джерело : https://www.facebook.com/groups/149959040504704/permalink/445976914236247/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь