ВЧИТЕЛІ НЕ ТІЛЬКИ НАВЧАЮТЬ, АЛЕ Й ВЧАТЬСЯ

Дата: 28.09.2022 10:21
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Фото без опису

Останнім часом з об’єктивних обставин навчання в закладах освіти здійснюється переважно у дистанційній формі. Тому вчителя повинні мати певні знання щодо загальних принципів та методології дистанційного навчання. 

З метою підвищення кваліфікації педагогічних працівників в цьому напрямку  Одеським центром професійно-технічної освіти ДСЗ було розроблено програму короткотермінового онлайн курсу цільового призначення «Організація дистанційного навчання в закладах освіти».

Фахівцями Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості інформацію про це було доведено до Вилківського та Кілійського міських голів, до директорів шкіл. Як наслідок активно проведеної інформаційно-роз’яснювальної роботи – навчання двадцяти вчителів (працюючих і тимчасово безробітних) зі шкіл міста Вилкового наприкінці серпня.

Своїми враженнями від навчання поділилася Ольга Василівна Ульченко, вчителька хімії  опорного закладу освіти (Вилківського ЗЗСО № 1)  з майже 30-річним стажем:

«Навчання було корисним та досить насиченим. Викладачі Михайло Фандєєв та Юлія Фандєєва доводили інформацію чітко, структуровано, в доступній формі. Спектр питань був досить широким: специфіка дистанційного навчання школярів різного віку, сервіси та інструменти для спілкування з учнями онлайн, платформи для роботи з групами, онлайн ресурси для інтерактивного навчання, сервіси для створення ігор та тестів.

Маючи чималий досвід проведення дистанційного навчання, я, однак, отримала нові знання щодо проведення зум-конференцій та використання гугл-диску, роботи у клас-румі та самостійного створення відео уроків у 3D форматі.

Моїм колегам також сподобалися і програма, і організація навчання. І справа навіть не в отриманні сертифікату, що також є приємним бонусом, а в отриманні нових корисних знань. Адже вчителі не тільки навчають, а й самі все життя вчяться».

 

В.о.директора Кілійської РФ

Одеського ОЦЗ                                                           Світлана СОКОЛИНСЬКА

 

(04843)43864


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь