Проєкт Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді"

Дата: 04.10.2022 11:05
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

З 27 по 29 вересня 2022 року  в м. Кам’янець-Подільську відбулося виїзне навчання на тему «Створення нових соціальних послуг в громаді: стратегія та практика» в рамках Проєкту Світового банку «Надання соціальних послуг в громаді». Проект Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді" фінансується за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку.

Фото без опису

Під час навчання було  здійснено низку виїздів до територіальних громад Хмельницької області з метою ознайомлення керівників громад, що реалізують мікропроєкти, з успішними прикладами надання соціальних послуг на рівні громади. Зокрема, відбулись виїзди до Центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю Дунаєвецької міської ради та Центру надання соціальних послуг Новоушицької селищної територіальної громади Хмельницької області.

Також, було здійснено виїзд до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Турбота» Кам'янець-Подільської міської ради, де проведено презентацію ефективної моделі створення системи надання соціальних послуг на рівні громади.

В рамках навчання кожним з учасників було підготовлено презентацію ходу реалізації мікропроєкту, що впроваджується в рамках Проєкту «Надання соціальних послуг в громаді».

https://rada.info/upload/users_files/40594334/9e04097c9f91ab7d05a01361ce332b49.pptx

У такий спосіб, представниками громад було здійснено обмін досвідом із впровадження систем надання соціальних послуг на рівні громад, за допомогою якого учасники отримали нові ідеї з покращення власних процесів надання послуг вразливим категоріям населення.

 

Дякуємо Українському фонду соціальних інвестицій за можливість ознайомитися з практичними кейсами успішного впровадження соціальних послуг на прикладі інших громад, технологією роботи з особами з інвалідністю, за отриманий новий досвід, чудові враження.

 

Начальник служби у справах дітей                                    Юлія ГАЛКІНА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь