Нагородження Нечитайло Олексія Пилиповича високою державною нагородою України - нагрудним знаком "Василь Сухомлинський"

Дата: 05.10.2022 09:32
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

Минулої неділі, 2 жовтня 2022 року, відзначили День працівників освіти. Українські освітяни – це приклад незламності, стійкості та витримки. В умовах війни вони не тільки організовують безпечний процес навчання, вони допомагають військовим, запроваджують нові освітні та соціальні ініціативи.

Цьогоріч, в рамках урочистостей з нагоди Дня працівника освіти за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді, директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Анатолійович Лончак привітав і вручив посвідчення та нагрудний знак «Василь Сухомлинський» вчителю фізичної культури Вилківського ЗЗСО №2 Вилківської міської ради Олексію Пилиповичу Нечитайло.

Відділ освіти Вилківської міської ради щиро вітає Олексія Пилиповича з отриманням високої державної нагороди Міністерства  освіти  і  науки України! 

Нехай це досягнення додасть Вам, шановний Олексію Пилиповичу, наснаги, віри й життєвих сил, нехай труднощі будуть переможені, а успіх окриляє душу. Бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих і плідних років праці та невичерпного натхнення у справі навчання і виховання молодого покоління, подальших професійних успіхів на благо української освіти та нових перемог! 

Наша громада Вами пишається!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь