Привітання захисників та захисниць України від закладів освіти Вилківської міської ради

Дата: 17.10.2022 16:39
Кількість переглядів: 231

14 жовтня Україна щорічно відзначає три славетних свята: День захисників і захисниць України,  День  українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Згідно з Законом України «Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України» № 1643-ІХ, ухваленим 14 липня 2021 року. Назва свята «День захисника України», яке щороку відзначається 14 жовтня, змінено на «День захисників і захисниць України». 

Ця зміна сприяє гендерно збалансованому висвітленню ролі військовослужбовців у захисті нашої країни та належному вшануванню воїнів обох статей. Адже багато жінок нарівні з чоловіками беруть участь у захисті суверенітету й територіальної цілісності України.

Заклади освіти Вилківської міської ради підготували до цього свята малюнки на тему: «Моя Україна. Діти за мир», невеличкі мішечки, куди вклали «Молитву за Україну». Діти разом з батьками та працівниками закладу Вилківського ЗЗСО №2 напекли багато смаколиків та відправили захисникам. У Вилківському будинку дитячої та юнацької творчості було проведено патріотичний квест, серед гуртківців було оголошено акцію «Дякуємо нашим героям!». Батьками зібрано теплі шкарпетки, дощовики і смаколики, які передали на передову через наших військових. Разом ми сила! Україна переможе! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь