ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ СЕРТИФІКАЦІЇ-2022

Дата: 28.10.2022 14:07
Кількість переглядів: 1026

Фото без опису

Шановні колеги! Маємо сьогодні гарну новину.

Три роки поспіль в Україні проводиться сертифікація вчителів початкових класів. Цьогоріч сертифікація відбувається в складних умовах війни. І все ж тисячі вчителів початкових класів зареєструвалися, пройшли незалежне тестування, здійснили самооцінювання педагогічної майстерності, а зараз проходять останній етап сертифікації.

Варто зазначити, що серед учителів, які сертифікувалися та вже мають найкращий результат, є і вчитель Опорного закладу освіти «Вилківський ЗЗСО №1» Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області - Драчук Лариса Сергіївна. 

Відділ освіти Вилківської міської ради щиро вітає вчителя початкових класів Опорного закладу освіти з успішним проходженням трьох етапів сертифікації-2022 відповідно до професійного стандарту «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти». За результатами спільного засідання комісії вона отримала 149 балів із 160 можливих. Це високий показник, який свідчить про те, що наші вчителі «йдуть в ногу з часом» і готові сприймати зміни, змінюватися самі, вдосконалюватися та розвиватися. Приємно відзначити, що Лариса Сергіївна змогла гідно показати свої практичні уміння у використанні сучасних підходів та технологій навчання.

Зичимо Вам, пані вчителько, міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, творчого пошуку, успішних звершень задуманих справ, здійснення всіх мрій і задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві. Нехай успіхи та перемоги окрилюють Вас на нові звершення та здобутки на благо України!

Дякуємо адміністрації Опорного закладу освіти «Вилківський ЗЗСО №1» за підтримку творчих педагогів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь