Заходи до щорічної всеукраїнської акції "За чисте довкілля"

Дата: 29.10.2022 15:20
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

28 жовтня 2022 року на території Вилківської громади пройшли заходи до щорічної всесвітньої акції "За чисте довкілля" . У заходах прийняли участь  працівники Виконавчого комітету Вилківської міської ради, фінансового відділ Вилківської міської ради, КЗ " Центр надання соціальних послуг" Вилківської міської ради, працівники і пацієнти стаціонару денного перебування в селі Десантне, працівники Відділу освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради, адміністрації та вчителів закладів освіти Вилківської міської ради, працівники Служби у справах дітей Вилківської міської ради. Задіяні комунальні підприємства громади - КП"Зміїний", КП "Приморський",
 У Вилкове пройшло прибирання вулиць від сміття вздовж проїзжих частин міста, розчистили велику частину міста вздовж єриків!!! Дякуємо Комунальному підприємству "Зміїний" за організацію вивозу сміття на сміттєзвалище міста Вилкове!
В Приморському старостинському окрузі  приділили увагу прибиранню придорожньої смуги за межами села Приморське, прибирали місцеве кладовище, територію села,  висаджували квіти, дерева!  До акції долучилась велика кількість місцевих мешканців. Внутрішнього переміщенні особи , які проживають в селі Приморське не залишилися осторонь і долучились до заходів. Це доводить що вся Україна єдина і вона наш спільний, єдиний дім, який потребує догляду, незалежно від місця нашого народження!!! Дякуємо КП "ПРИМОРСЬКЕ" за допомогу у вивозі сміття та сухої рослинності ! 
 В Мирнівському старостинському окрузі в акції взяли участь всі працівники старостину, прибрали  та викрасили прилеглу територію старостину, висаджували дерева та квіти в парку!
 Десантненський старостинський округ займався прибиранням території підвидомчої старостину,провели озеленення сіл Десантне та Новомиколаївка, а саме висаджували квіти і дерева!
Освітянська родина Вилківської міської ради займались благоустроєм та озеленінням закладів освіти на території Вилківської громади:
-заклади освіти м. Вилкове висадили велику кількість квітів на території шкіл.
-в старостинський округах приділили увагу прибиранню території закладів освіти, обрізці дерев, висадці осінніх кущів! 
Школярам буде приємно побачити після канікул, як преобразились їх школи!
Висловлюємо велику вдячність всім, хто долучився до щорічної акції "За чисте довкілля" та привели в належний стан територію громади. Адже всі небайдужі  вийшли не просто прибрати сміття і висадити дерева, а вкласти в цю роботу маленьку частинку себе, яка з часом неодмінно переросте в щось більш масштабне!
Завдяки оптимізму та ініціативі наших трудівників, акція стала справжнім святом єднання заради майбутнього нашої країни, громади, нас і наших дітей, які в ній живуть і будуть жити!
Попрацювали із завзяттям і результат того вартий!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь