ПОДЯКА ВЧИТЕЛЮ

Дата: 02.11.2022 14:04
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

Шановні колеги! Знову маємо привід для гордості та приємну новину!

Співробітники науково-методичної лабораторії інформатичної, технологічної та STEM освіти кафедри методики викладання та змісту освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та відділ освіти Вилківської міської ради висловлюють подяку пані Кабановій Олені Петрівни, вчителю інформатики Опорного закладу освіти «Вилківський ЗЗСО №1» Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області за високий професіоналізм та тривалу і плідну співпрацю у питаннях підвищення цифрових знань вчителів Одещини.

Олена Петрівна є діючим тренером «НУШ 5 клас Інформатична галузь», спікером постійно діючих дискусійних просторів, вебінарів для вчителів інформатики та вчителів початкової ланки Одеської області.

Пані Кабанова Олена Петрівна є одним із співавтором посібника «Нова українська школа на засадах єдності цінностей, змісту і форм. Інформатична освітня галузь, 5 клас» Модуль 4 «Цифрова трансформація освітнього процесу». У посібнику зібрано теоретичні, інформаційно-аналітичні та навчально-методичні матеріали, які висвітлюють сучасні підходи, педагогічний інструментарій та оновлені форми і формати навчання, в основі яких є  цінності Нової української школи. Матеріали стануть в нагоді вчителям-предметникам для впевненої, професійної реалізації Державного стандарту базової середньої освіти. Ознайомитись з посібником та модулем можна на сайті КЗВО «ОАНОООР» після оприлюднення.

Бажаємо миру нашій державі та творчих успіхів керівництву і колективу Опорного закладу освіти «Вилківський ЗЗСО №1» Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь