Вітаємо з перемогою!

Дата: 02.11.2022 15:14
Кількість переглядів: 296

      Фото без опису   Фото без опису

Професія вчителя є найблагороднішою, але і найскладнішою з-поміж інших, бо вимагає не лише знань та майстерності, а й уміння навчати новому, виховувати позитивні людські якості, розвивати природні здібності дітей, i - найголовніше, бачити у кожному особистість. Учителі крокують в ногу з часом, показують високий інтелектуальний і професійний рівень, і ніколи не зупиняються на досягнутому.

Так, протягом вересня-жовтня 2022 року Міжнародним інноваційним центром «PERSPEKTIVA PLUS» проводилися конкурси різних напрямків.

За рішенням фахового журі в Міжнародному конкурсі психологів «Психологія освіти» в номінації «Методична розробка заходу», а також у Міжнародному конкурсі творчих робіт та навчально-методичних розробок педагогів «Методична система ефективного вчителя» в номінації «Найкраща розробка відкритого заходу» III місце посіла Сімоненкова Світлана Володимирівна, практичний психолог, учитель історії та правознавства Вилківського ЗЗСО №2 Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.

Вилківська освітянська родина щиро вітає Сімоненкову Світлану Володимирівну з гідною перемогою! Нехай це буде далеко не остання перемога, хай життя подарує Вам ще багато можливостей проявити себе.

Бажаємо Вам, пані вчителько, міцного здоров’я, невичерпної енергії, успішної реалізації творчих задумів, успіху на педагогічній ниві та професійних здобутків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь