ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ !!!

Дата: 04.11.2022 14:40
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

 Сьогодні в нашій громаді набуло актуальності питання психологічної підтримки внутрішньо переміщених осіб, які в результаті збройної агресії росії були вимушені покинути свої домівки та знайти прихисток у Вилківській громаді. Цим людям потрібна наша допомога не тільки матеріальна, гуманітарна, але й психологічна, тому що їх очі бачили страшне, їх серце пережило жахіття війни. Всі ці події мають негативні наслідки, які відображаються на здоров’ї людей, як фізичному, так і психічному. А маленькі діти… Що казати про них? Їх життя змінилося назавжди. Чи буде їх майбутнє яскравим та безтурботним залежить саме від нас. Зараз ми всі живемо в часи війни: страшної, жорстокої та кровопролитної. Але ми можемо об’єднатися і підтримати один одного, допомогти нашим дітям знову відчути радість життя.

       З метою підтримки внутрішньо переміщених осіб, волонтери нашої громади організували офіс для надання допомоги, в тому числі і психологічної, при волонтерському штабі по вул. Різдвяна, 163. Під керівництвом начальника відділу освіти Вилківської міської ради Алли Євтюхової, практичні психологи закладів та установ освіти приєднуються до волонтерської діяльності та розширюють свої можливості, охоплюючи не тільки дітей та підлітків психологічною роботою, а й дорослих людей, травмованих воєнними подіями.

       Відтепер практичними психологами за наступною тематикою та графіком роботи буде надаватися психологічна підтримка внутрішньо переміщеним особам нашої громади:

  1. Наумова Світлана, практичний психолог Опорного закладу освіти «Вилківський ЗЗСО №1» - консультування з питань сімейних відносин, домашнього насилля. Середа 14.00 – 15.00 (офіс волонтерського штабу).

  2. Сімоненкова Світлана, практичний психолог Вилківського ЗЗСО №2 – консультування за тематикою: «Зняття емоційної напруги та способи емоційної саморегуляції». Вівторок 14.00 – 15.00 (офіс волонтерського штабу).

  3.  Стефанова Галина, директор інклюзивно-ресурсного центру - консультування за допомогою метафоричних карт для дорослих. Понеділок 14.00 – 15.00 (приміщення ІРЦ за адресою: вул. Татарбунарського повстання, 40). 

  4. Передері Любов, фахівець – консультант ІРЦ - консультування з питань розвитку дітей раннього та дошкільного віку. Понеділок 15.00 - 16.00 (приміщення ІРЦ за адресою: вул. Татарбунарського повстання, 40).

  5.  Мелентьєва Любов,  фахівець – консультант ІРЦ - консультування за темою: "Самостійне зняття емоційної напруги у дорослих  за допомогою фізичних  вправ". Понеділок 15.00 - 16.00 (приміщення ІРЦ за адресою: вул. Татарбунарського повстання, 40).

  6. Михайльська Анастасія, фахівець – консультант ІРЦ - консультування підлітків. Понеділок 15.00 - 16.00 (приміщення ІРЦ за адресою: вул. Татарбунарського повстання, 40).

  7.  Андріянова Альбіна, фахівець – консультант ІРЦ - консультування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Понеділок 14.00 – 15.00 (приміщення ІРЦ за адресою: вул. Татарбунарського повстання, 40).

        Відділ освіти завдячує керівникам Опорного закладу освіти «Вилківський ЗЗСО №1», Вилківського ЗЗСО №2, інклюзивно-ресурсного центру Вилківської міської ради за сприяння у волонтерській діяльності та надання можливості практичним психологам на проведення психологічної роботи з внутрішньо переміщеними особами в межах свого робочого часу. 

       Наразі ми працюємо над тим, щоб залучити до волонтерської діяльності практичних психологів сільської місцевості, які зможуть надавати свої послуги внутрішньо переміщеним особам селищ Приморського, Десантного та Мирного.

      Разом ми подолаємо психологічні травми нашого населення та наслідки страшної війни! Разом ми – сила і перемога! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь