Проєкт Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді"

Дата: 28.11.2022 14:44
Кількість переглядів: 289

ПРОВЕДЕНО ДРУГЕ ВИЇЗНЕ НАВЧАННЯ У РАМКАХ ПРОЄКТУ СВІТОВОГО БАНКУ «НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ В ГРОМАДІ».

У період з 15 до 17 листопада 2022 року у селищі Сатанів Хмельницької області було проведено семінар на тему «Практичні аспекти організації нових соціальних послуг в громаді» спрямований на зміцнення потенціалу фахівців центрів надання соціальних послуг пілотних територіальних громадах Тернопільської та Одеської областей, які реалізують мікропроєкти зі створення та удосконалення соціальних послуг.

У ході семінару для учасників було проведено два практичних тренінги щодо методів та технологій соціальної роботи на теми: «Практичні аспекти надання соціальних послуг сім'ям з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах в умовах воєнного стану» та «Організація соціальної роботи з сім’ями в складних життєвих обставинах».

Під час роботи семінару було відвідано низку установ надання соціальних послуг Хмельницької області для ознайомлення учасників з пілотних громад з успішними практиками надання соціальних послуг. Було вивчено досвід створення та функціонування Центру надання соціальних послуг Сатанівської селищної ради Хмельницької області, Центру надання соціальних послуг та міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Городоцької міської ради.

У ході відвідання установ Городоцької міської громади було проведено робочу зустріч з міським головою – Андрійчук Неонілою В’ячеславівною, на якій узагальнено результати роботи семінару та визначено рекомендації пілотним громадам щодо формування стратегії подальшої розбудови власних систем соціальних послуг на рівні громади.

Дякуємо Українському фонду соціальних інвестицій за можливість підвищення кваліфікації фахівців пілотних громад, робота яких направлена на покращення добробуту вразливих категорій населення у ці складні часи.

Проект Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді" впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку.

 

Начальник служби у справах дітей                                    Юлія ГАЛКІНА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь