Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу декоративно-ужиткового, прикладного та образотворчого мистецтва «ОСІННІ БАРВИ ЗОЛОТІ»

Дата: 02.12.2022 14:53
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

Загальновідомо відомо, що «декоративно-ужиткове мистецтво» – один з видів художньої діяльності, твори якого поєднують естетичні та практичні якості, який ставить своїм завданням – зробити гарним речове середовище людини. У той час, як «Образотворче мистецтво», яке поєднує в собі багато видів творчої діяльності, у т.ч.: живопис, графіку, скульптуру, художньою фотографією – покликано прикрашати душу людини.

Не дивлячись на той складний період часу який переживає сьогодні кожен громадянин України, ми не перестаємо усвідомлювати, що прекрасне все одно залишається в нашому житті і ми безупинно рухаємося вперед на творчій ниві.

Ми продовжуємо працювати і створюємо все нові й нові образотворчі образи, нові твори декоративно-ужиткового мистецтва, що прикрашають повсякденне життя, які підтримують і надихають військових, які дають нам наснагу вірити у найскорішу Перемогу.

Саме з цією метою в листопаді 2022 року у місті-герої Херсон пройшов Всеукраїнський конкурс декоративно-ужиткового, прикладного та образотворчого мистецтва «ОСІННІ БАРВИ ЗОЛОТІ», в якому взяли участь учні Вилківського ЗЗСО №2 Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.

За підсумками конкурсу школярі Вилківського ЗЗСО №2 здобули чотири призових місця у номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво»:

• Крістіна Ушанова – I місце: композиція «Осінній підсвічник «Невгасайка»;

• Кирило Мащенко – I місце: композиція «Хатинка Лісовичка»;

• Уляна Калініна – I місце: композиція «Осінній водоспад»;

• Тимур Павліченко – I місце: композиція «Заєць Вухань».

Вітаємо наших талановитих учнів із заслуженою перемогою у конкурсі. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а завжди рухатися вперед, підкорювати будь-які вершини. Нехай на шляху до успіху Вам завжди світить щаслива зірка!

Відділ освіти Вилківської міської ради висловлює щиру подяку адміністрації Вилківського ЗЗСО №2 та батькам дітей за Вашу нелегку, але дуже важливу працю та щоденну самовіддачу. Нехай Вас завжди оточують люблячі діти, а любов до роботи не згасне. Зичимо Вам міцного здоров’я, вдячних і цілеспрямованих учнів та задоволення від роботи!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь