З нагоди Дня Збройних сил України у Вилківському ЗЗСО №2 Вилківської міської ради було організовано та проведено патріотичний захід

Дата: 13.12.2022 14:55
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

6 грудня Україна святкує День Збройних Сил. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Воно завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ — це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних Силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Цього року дуже важливо подякувати тим, хто щодня захищає нашу рідну землю від ворога.

З нагоди Дня Збройних сил України, з метою вшанування пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави, висловлення вдячності тим, хто нині захищає територію нашої країни від російського агресора, у Вилківському ЗЗСО №2 Вилківської міської ради організовано та проведено патріотичний захід, на якому підведено підсумки другого етапу загальношкільної акції «Моє серце б’ється в ритмі ЗСУ», який проходив під гаслом «Запали вогонь надії». Шкільна благодійна акція була присвячена Севастьянову Івану Івановичу, нашому земляку, який все своє життя жив і працював у селі Приморське Вилківської громади. Іван Іванович боронив нашу землю від ворогів на Херсонському напрямку. Отримавши тяжкі травми, йому ампутували дві ноги. Зараз він знаходиться у лікарні міста Одеса. Попереду тривалий процес реабілітації та лікування. І саме зараз Іван Іванович потребує щирої підтримки та допомоги, як словом, так і ділом. За результатами благодійної акції Вилківський ЗЗСО №2 зібрав 13 434 грн. на допомогу та лікування Севастьянова Івана Івановича. 

Також діти разом зі своїми батьками та класними керівниками власноруч зробили окопні свічки для наших воїнів на передову. В Одеську лікарню були відправлені солодощі і фрукти для всіх постраждалих воїнів ЗСУ, які там зараз проходять лікування.

Відділ освіти Вилківської міської ради щиро вдячний адміністрації, педагогічним працівникам та всім учасникам освітнього процесу Вилківського ЗЗСО №2 за Вашу роботу та добрі діла.

Ми бажаємо всім українцям міцних сил і незламної віри, світлого настрою і добрих надій, впевнених планів і обов’язкової удачі, незгасного оптимізму і мирного неба над головою. Адже весь наш український народ, всі наші батьки, наші діти та наша держава заслуговують нарешті здобути перемогу!

Дякуємо Захисникам і Захисницям України, які захищають наші сім’ї та країну! Ми віримо у Вас, наша Вам подяка і любов! Ми надсилаємо Вам подумки сил та нехай Господь охороняє ваш шлях.  Віримо у ЗСУ та Перемогу України!!!  

Слава Збройним Силам України!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь