МАГІСТЕРСЬКА ОСВІТНЯ ПРОГРАМА «ГЕНДЕРНІ СТУДІЇ» ФАКУЛЬТЕТУ СОЦІОЛОГІЇ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

Дата: 02.01.2023 11:24
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

У 2017 році відкрито першу в Україні фахову магістерську програму підготовки дослідників гендерної проблематики у сучасному суспільстві «Гендерні студії»

   Про програму

   Програму «Гендерні студії» відкрито на  факультеті соціології Київського національного університету імені Тараса Шевченка у співпраці з Лундським університетом (Швеція).

  Гендерні студії є міждисциплінарним полем дослідження сучасних явищ та процесів, соціальних змін, проблематики гендерних нерівностей.

  Магістерська програма гендерних студій є успішним продовженням соціальної, поведінкової та гуманітарної освіти з різних спеціальностей, адже гендерна фаховість нині затребувана у всіх галузях суспільного життя: політиці, економіці, психології, праві, культурі, мистецтві, медіа, соціальних відносинах.

   Успішне опанування програмою забезпечує набуття фахових компетенцій соціологічного та гендерного підходу у дослідженні соціальних проблем, які є підготовкою як до наукової роботи, так і до професійної зайнятості з широким спектром можливостей: соціологічні та гендерні дослідження, управління персоналом, зв’язки з громадськістю, масові комунікації, соціальна політика, державна служба, діяльність міжнародних та громадських організацій тощо.

   Тривалість навчання: 2 роки (4 семестри). 

   Мови навчання: українська та англійська

   За умови успішного проходження випускники та випускниці даної програми отримують диплом магістра соціології за освітньою програмою "Гендерні студії" Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

   Дана програма також надає можливість отримати ступінь магістра наук з соціальних досліджень гендеру з професійною кваліфікацією з соціології у Лундському університеті (Швеція) http://www.lunduniversity.lu.se/ 

  Можливості працевлаштування після завершення навчання:

  • Міжнародні організації та фонди

  • Наукові установи та освітні програми

  • Державна служба

  • Приватні компанії

  • Громадські організації

  • ЗМІ

  Контакти:

Факультет соціології Київського національного університету імені Тараса Шевченка: Україна, 03680, Київ, просп. Глушкова 4-д

E-mailoffice@soc.univ.kiev.ua

http://www.soc.univ.kiev.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь