Вітаємо з перемогою у ІV щорічному Всеукраїнському пізнавальному конкурсі під назвою «Я – Людина» та у Всеукраїнському мистецькому конкурсі «ЗІРКИ КОХАННЯ»

Дата: 14.02.2023 13:16
Кількість переглядів: 208

З метою популяризації знань про нашу планету, про її різноманітність, знайомство молоді із звичаями, традиціями, цінностями, досягненнями та невдачами цивілізацій та народів світу для формування толерантного ставлення до відмінностей, які нас оточують з 15 по 30 листопада 2022 року в Україні проходив ІV щорічний Всеукраїнський пізнавальний конкурс під назвою «Я – Людина», приуроченого до Міжнародного Дня толерантності, Дня Гідності та Свободи, та спрямованого на підтримку антибулінгової політики нашої країни.

Гаслом до конкурсу є безсмертні слова Бернарда Шоу: «Тепер, коли ми навчилися літати в повітрі, як птахи, плавати під водою, як риби, нам не вистачає тільки одного: навчитися жити на землі, як люди».

Під кураторством учителя історії та правознавства Сімоненкової С.В. учні Вилківського ЗЗСО №2 Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області успішно виконали конкурсні завдання та отримали нові знання про цікаві явища, події та місця на планеті Земля.

За результатами конкурсу школярі здобули перемогу та отримали сертифікати:

ІІ місце - Полякова Віталіна, учениця 9-А класу;

ІІ місце - Кучерява Яна, учениця 10-В класу;

ІІІ місце - Крайнікова Олена, учениця 9-А класу;

ІІІ місце - Голубов Микита, учень 9-А класу;

ІІІ місце - Сімаков Максим, учень 9-А класу.

Також учениця 9-А класу Вилківського ЗЗСО №2 Пєнко Софія (вчитель музичного мистецтва Волощук Т.І.) взяла участь у Всеукраїнському мистецькому конкурсі до Дня закоханих «ЗІРКИ КОХАННЯ» у номінації «Естрадний вокал», презентувавши вокальну роботу – «Хто, як не ти?», і посіла в ньому ІІ місце.

Відділ освіти Вилківської міської ради щиро вітає талановитих учнів із гідною перемогою! Ми пишаємося вами та вашими результатами. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, розвивайтеся та опановуйте нове. Бажаємо вам, діти, нових перемог і звершень у подальшому навчанні й у житті. Нехай вам щастить!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь