Інформаційно-дослідницький, інтергований проєкт " Зелене диво Землі- першоцвіти!"

Дата: 02.03.2023 10:26
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

01.03.2023 року методичне об’єднання вчителів початкових класів ОЗО «Вилківський ЗЗСО №1» презентували інформаційно-дослідницький, інтергований проєкт " Зелене диво Землі- першоцвіти!" Метою є ознайомити учнів із первоцвітами своєї місцевості. Фомувати навички роботи із додатковою інформацією. Долучати дітей до виконання творчих завдань, міні-проєктів,

Активізовувати, організовувати, націлювати дітей на творчу діяльність. Формувати уміння працювати в групі, команді, колективі. Підвищувати рівень відповідальності, вміння аналізувати результати своїх напрацювань та робити висновки. Розвивати творче мислення, артистизм, збагачувати словниковий запас.

Виховувати бережливе та гуманне ставлення до первоцвітів та всього живого. Формувати екологічну та природоохоронну просвіту школярів.

Відділ освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради висловлює щиру подяку директору ОЗО «Вилківський ЗЗСО № 1» Івановій Парасковії Іванівні, методичному об’єднанню вчителів початкових класів та початківцям які організували та долучились до цього проєкту. Було дуже цікаво! Вітаємо з першим днем весни, бажаємо зустріти цю весну з красивими мріями і надіями. Нехай тепло і світло буде на душі і в серці, а ця пора принесе натхнення, легкість і радість!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь