Участь у змаганнях І етапу обласних змагань «Рухайся до Перемоги»

Дата: 01.05.2023 17:12
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Вчора, 30 квітня, у Палаці СПОРТУ Ізмаїльської міської територіальної громади, районна державна адміністрація провела змагання І етапу обласних змагань «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних сил України серед голів територіальних громад, їх заступників, членів виконкому, працівників органів місцевого самоврядування та депутатів Одеської області 2023 року.

На урочистому відкритті всіх команд привітали заступник голови районної державної адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО та голова громадської організації «Одеська територіальна організації ВФСТ «Колос» Тетяна ФЕДОРЕНКОВА. Всі присутні вшанували пам'ять загиблих у війні хвилиною мовчання.

У змагання взяли участь усі 6 громад району і Вилківська міська територіальна громада не виключення. Команда Вилківської громади змагалась в таких видах спорту як, волейбол (змішані команди), дартс, , настільний теніс та шашки.

Основна мета таких змагань – запровадити системну рухову зайнятість територіальних громад України. Адже здорова нація – готова до економічного розвитку та протидії військовій агресії.

Рух заради життя та Перемоги! В єднанні наша сила!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь