ДЕНЬ БЛАГОУСТРОЮ У ВИЛКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 06.05.2023 12:47
Кількість переглядів: 160

 

5 травня 2023 року у Вилківській громаді пройшов День благоустрою.

На толоку вийшли працівники виконавчого комітету,  керівники та працівники підприємств і установ.

Під час проведення заходів було виконано різноманітні роботи, а саме по прибиранню місць загального користування прилеглих до прибудинкових територій, упорядкуванню клумб, фарбуванню елементів декоративних огорож, очистка узбічь доріг.

В місті Вилкове працівниками виконавчого комітету та працівниками КЗ «ЦНСП» проведено прибирання території навколо міського сміттєзвалища, очищення узбіччя дороги та лісосмуги від сміття.

Працівниками відділу освіти, шкіл та дошкільних закладів приведена в належний стан прибудинкова територія відділу, шкіл, дитсадків та узбіччя дороги по вулиці Татарбунарського Повстання.  

Працівники культури почистили територію Вилківського будинку культури.

В Приморському старостинському окрузі колективи закладів освіти організували прибирання територій учбових та дошкільних організацій. Директор КП «Приморське» разом з працівниками підприємства привели до належного стану узбіччя дороги до села Приморське.

В Десантненському старостинському окрузі провелись заходи по прибиранню місць загального користування, жителі села також прийняли участь у прибиранні прилеглих до прибудинкових територій, упорядковували клумби, білили дерева, бордюри та зупинки. Колективи шкіл, детсадків, працівники культури привели в належний стан території закладів.

В Мирнівському старостинському окрузі жителі, працівники виконавчого комітету взяли участь у висадці дерев та квітів. Побілили дерева, зібрали сміття на узбіччі з села Мирне та відновили плакат на банері.

Від імені міського голови Матвія ІВАНОВА висловлюємо щиру подяку всім і кожному, хто долучився до організації дня благоустрою в нашій громаді, за  підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання населених пунктів.

Шана всім, хто доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою  нашої території.

Звертаємось до жителів, водіїв та гостей нашої громади з проханням дотримуватись чистоти і охайності на автомобільній дорозі та на території населених пунктів, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати природу!

Впевнені, що добру традицію наводити  лад всією громадою, буде продовжено і надалі. Хочеться вірити, що всі разом ми будемо підтримувати цей порядок, адже чистота починається з кожного, і наша громада буде такою чистою та охайною завжди! Давайте зберігати чистоту нашої громади РАЗОМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь