ДЕНЬ БЛАГОУСТРОЮ У ВИЛКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 06.05.2023 12:47
Кількість переглядів: 146

 

5 травня 2023 року у Вилківській громаді пройшов День благоустрою.

На толоку вийшли працівники виконавчого комітету,  керівники та працівники підприємств і установ.

Під час проведення заходів було виконано різноманітні роботи, а саме по прибиранню місць загального користування прилеглих до прибудинкових територій, упорядкуванню клумб, фарбуванню елементів декоративних огорож, очистка узбічь доріг.

В місті Вилкове працівниками виконавчого комітету та працівниками КЗ «ЦНСП» проведено прибирання території навколо міського сміттєзвалища, очищення узбіччя дороги та лісосмуги від сміття.

Працівниками відділу освіти, шкіл та дошкільних закладів приведена в належний стан прибудинкова територія відділу, шкіл, дитсадків та узбіччя дороги по вулиці Татарбунарського Повстання.  

Працівники культури почистили територію Вилківського будинку культури.

В Приморському старостинському окрузі колективи закладів освіти організували прибирання територій учбових та дошкільних організацій. Директор КП «Приморське» разом з працівниками підприємства привели до належного стану узбіччя дороги до села Приморське.

В Десантненському старостинському окрузі провелись заходи по прибиранню місць загального користування, жителі села також прийняли участь у прибиранні прилеглих до прибудинкових територій, упорядковували клумби, білили дерева, бордюри та зупинки. Колективи шкіл, детсадків, працівники культури привели в належний стан території закладів.

В Мирнівському старостинському окрузі жителі, працівники виконавчого комітету взяли участь у висадці дерев та квітів. Побілили дерева, зібрали сміття на узбіччі з села Мирне та відновили плакат на банері.

Від імені міського голови Матвія ІВАНОВА висловлюємо щиру подяку всім і кожному, хто долучився до організації дня благоустрою в нашій громаді, за  підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання населених пунктів.

Шана всім, хто доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою  нашої території.

Звертаємось до жителів, водіїв та гостей нашої громади з проханням дотримуватись чистоти і охайності на автомобільній дорозі та на території населених пунктів, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати природу!

Впевнені, що добру традицію наводити  лад всією громадою, буде продовжено і надалі. Хочеться вірити, що всі разом ми будемо підтримувати цей порядок, адже чистота починається з кожного, і наша громада буде такою чистою та охайною завжди! Давайте зберігати чистоту нашої громади РАЗОМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь