СТВОРЕННЯ ПАТРОНАТНОЇ СІМ'Ї

Дата: 16.05.2023 17:00
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Сьогодні  в актовому залі виконкому м. Вилкове відбулася нарада  з тренерами Одеського обласного центру соціальних служб, першим заступником голови  Ізмаїльської районної державної адміністрації Михайлом Шарафаненко, начальником відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту  Ізмаїльської районної державної адміністрації Мариною Деной, начальником служби у справах дітей Ізмаїльської районної державної адміністрації Наталею Мусафір, Вилківським міським головою Матвієм Івановим, представниками виконкому міської ради, суб’єктами соціальної роботи громади, в ході якої  Емма Андреасян познайомила присутніх з кандидатами в патронатні вихователі нашої громади, які пройшли навчання за Програмою з підготовки кандидатів в прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, усиновлювачі, патронатні вихователі в квітні-травні цього року.

Марина Деной відмітила, що Вилківська громада єдина громада в районі, яка за останні два роки створила дві прийомні сімї та дитячий будинок сімейного типу,  а для забезпечення захисту прав дітей, які через складні життєві обставини тимчасово не можуть проживати разом з батьками або законними представниками, запроваджує послугу патронату.

Міський голова Матвій Іванов висловив подяку Євгенію та Олені, які готові 24/7 допомагати дітям, які перебувають  в складних життєвих обставинах.

В свою чергу Олена, яку переповнювали емоції та хвилювання, запевнила, що вони з чоловіком готові працювати на благо дітей громади, яким потрібна допомога, та запропонувала присутнім підтримати їх та працювати в команді.

Отже, чекаємо на запровадження послуги патронату в нашій громаді!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь