ЗВЕРНЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО НАПРИКІНЦІ 449-ГО ДНЯ ВІЙНИ

Дата: 18.05.2023 21:21
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

«Щойно провів засідання Військового кабінету. Це наш особливий формат роботи у вузькому колі з тими, хто відповідає за оборону держави. Були командувачі ключових напрямків фронту, головком, Генштаб, розвідка, безпека. Дуже змістовна робота.

Перше: бригади оборони – молодці. Головні стратегічні завдання виконали – деталі зараз не час повідомляти. Друге: бригади наступу – молодці. Готуємось – без деталей. Третє, щодо захисту цивільних громадян: Повітряні сили молодці – тут із деталями. Наші пріоритети на цей тиждень, наступний і на найближчий час загалом – додаткові системи ППО, додаткові ракети, навчання та літаки, далекобійна зброя. І це буде.

Провів сьогодні й ґрунтовну нараду з нашими міжнародниками – командою Офісу. Є завдання: втримати динаміку міжнародної підтримки та комунікації заради України, яка була досягнута в першій половині травня, також і цими тижнями. Упевнений, виконаємо це завдання.

І ще одне. Сьогодні багато українців і українок були у вишиванках. Це важливо: памʼятати, яке багатство нас усіх обʼєднує. Україна – різноманітна, і в тому наша сила. Це було видно протягом дня у різних орнаментах вишиванок.

Але зараз я прошу вас усіх згадати про тих українців і українок, які буквально наша з вами сила, наш із вами захист. Багато наших людей не були у вишиванках, бо вони у військовій формі. Я прошу вас зараз згадати всіх, хто воює заради України. Усіх, хто на бойових завданнях і бойових постах заради України. Усіх, хто тренує наших бійців заради України. Я прошу вас зараз подякувати їм».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь