ПРОПОНУЄМО БЕЗКОШТОВНО ОТРИМАТИ ПРОФЕСІЮ!

Дата: 25.05.2023 08:37
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Якщо ви маєте бажання змінити або отримати нову професію, державна служба зайнятості допоможе в цьому. Доречи, безкоштовно!

Профнавчання здійснюється в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання або безпосередньо у роботодавців-замовників кадрів.

Безробітні, які зареєстровані в Кілійському відділі Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості, спрямовуються на навчання до Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

 

У червні поточного року в Одеському ЦПТО можна отримати наступні професії:

- візажист, початок навчання 19.06.2023,

- продавець продовольчих товарів, 3 розряд, початок навчання 19.06.2023,

- оператор котельні, 2-3 розряд, початок навчання 20.06.2023 4,

- бармен, 4 розряд, початок навчання 21.06.2023,

- перукар (перукар-модельєр), початок навчання 26.06.2023,

- кравець, 2-3 розряд, початок навчання 26.06.2023 .

Отримати професію «кравець» можливо на підставі ВАУЧЕРА (згідно ст. 30 Закону України «Про зайнятість населення»).    

  

Крім того, ДНЗ «ОЦПТО ДСЗ» визначено суб’єктом з підтвердження результатів неформального професійного навчання осіб за професією  «кухар». Це дає право навчальному закладу за 2 дні провести процедуру оцінювання рівня теоретичних знань та практичних навичок осіб, які бажають підтвердити рівень своєї кваліфікації за професією «кухар» та отримати документ державного зразка.

 

Також на базі ДНЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ» працює кваліфікаційний центр, який здійснює присвоєння та/або підтвердження професійної кваліфікації «електрогазозварник», оцінювання і визнання результатів навчання осіб, здобутих шляхом неформальної або інформальної освіти, визнання в Україні цієї професійної кваліфікації, здобутої в інших країнах. Оцінювання і визнання результатів навчання осіб триватиме 3 дні, після чого видається сертифікат встановленого зразка про присвоєння та/або підтвердження професійної кваліфікації.

 

Якщо вас зацікавила можливість безкоштовно отримати або змінити професію, підтвердити наявну кваліфікацію за професіями «кухар» та «електрогазозварник», звертайтеся до Кілійського відділу Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресами: м. Кілія, вул. Миру, 60 А, м. Вилкове, вул. Петра Сагайдачного, 13.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь