ЗАХОДИ ПРИУРОЧЕНІ ДНЮ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2023 20:24
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

Сьогодні, 1 червня 2023 року, у  Вилківській громаді пройшли заходи до Дня захисту дітей!

Навіть в такі тяжкі для країни часи, слід пам'ятати про наших дітей, наше майбутнє, заради кого ми боримося та прагнемо швидшої перемоги!

В місті Вилкове біля Будинку культури виступив зі словами привітання  міський голова Матвій ІВАНОВ: 
- "В сьогоденні часи, як і завжди, на батьківських плечах лежить велика відповідальність за наших маленьких патріотів, адже саме вони наше майбутнє і вони повинні жити в мирному світі. Тому ми, дорослі, маємо робити все, аби посмішка лунала в їх серцях і очах".
Також з теплими словами привітання в старостинських округах громади виступили секретар Вилківської міської ради Лариса АРАНСОН і перший заступник міського голови Юлія МАРІНОВА та старости громади.

В місті Вилкове, Мирнівському, Десантненському, Приморському старостинських округах громади творчі та танцювальні колективи закладів освіти та культури подарували своїми виступами багато позитивних емоцій, яких так в нашому сьогоденні не вистачає. 

В кінці заходів присутні дітлахи брали участь в різноманітних конкурсах, танцях, розважальних іграх та флешмобах.

Територія майданчиків уквітчалась дитячими посмішками. Весь час тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

Дуже хочеться, щоб не тільки сьогодні, а й завжди, діти усього світу щодня радісно посміхалися, відчували тепло та розуміння батьків, адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

Заходи пройшли завдяки підтримці міського голови Матвія ІВАНОВА, нашої активної волонтерської організації, які забезпечили ці заходи смаколиками та ігровими атракціонами для дітей, виконавчого комітету Вилківської міської ради, депутатів, працівників відділу культури та всіх небайдужих, хто долучився до створення цього свята.

Миру і скорішої Перемоги!!! 💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь