ВІДКРИТТЯ БІБЛІОХАБІВ НА ТЕРИТОРІЇ ВИЛКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 13.06.2023 16:48
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Сьогодні, 13 червня 2023 року, на території Вилківської громади відбулась чудова подія – Відкриття Бібліохабів в місті Вилкове та старостинських округах Вилківської міської ради села Мирне і Десантне.

Завдяки можливості взяти участь у Проєкті «Надання соціальних послуг в громаді» втілені в життя всі задуми та ми тепер можемо надавати соціальні послуги для різних верств населення: особам похилого віку, які чекають нашої підтримки, внутрішньо переміщеним особам, яким довелося покинути свої домівки, людям з інвалідністю та родинам, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Хочемо виразити щиру вдячність Японському фонду соціального розвитку (JSDF) та Міжнародному банку реконструкції та розвитку за надану фінансову можливість створити систему соціальних послуг, якої раніше в громаді не було. Ще дякуємо Українському фонду соціальних інвестицій та особисто директору Андрію ЛАКТІОНОВУ та координатору Проєкту «Надання соціальних послуг в громаді» Ользі КРЕНТОВСЬКІЙ за постійну підтримку та супровід протягом реалізації всього Проєкту, а також консультанту з розвитку громад в Одеській області Ірині МАРКЕВИЧ та консультанту з управління якістю будівельних робіт Ігорю ДЗІНЬКІ за ваш професіоналізм,  постійний зв’язок у вирішенні будь-яких питань, та всім причетним хто зробив свій внесок у створенні Бібліохабів громади та реалізації Проєкту.

Від щирого серця бажаємо всім процвітання, добра, мирного неба та упевненості у завтрашньому дні і сподіваємось на подальшу співпрацю та реалізацію нових проєктів.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь