Тренінг «Самодопомога в умовах пролонгованого стресу»

Дата: 27.07.2023 16:54
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 26 липня 2023 року в  Будинку культури  м. Вилкове відбувся тренінг «Самодопомога в умовах пролонгованого стресу», реалізований Запорізькою обласною громадською організацією “Об’єднання психологів та психоаналітиків “ВЗАЄМОДІЯ” в рамках програми «Забезпечення психічного здоров'я та психосоціальної підтримки постраждалому від війни населенню». Програма здійснюється в рамках проєкту Німецького  товариства  міжнародного  співробітництва (GIZ) ГмбХ "Програма ЄС Міцні Регіони - Спеціальна програма підтримки України" за фінансової підтримки Європейського Союзу та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

     Керівниця проєкту, психологиня - Куратченко Ірина, тренери -  Пивоварчик Ірина та Іванова Олена.  Під час тренінгу проводилося теоретичне та практичне навчання. Учасники тренінгу поглибили рівень обізнаності про стресові стани, їхні наслідки, посилили свою спроможність у кризових станах, відпрацювали ключові навички та практики самодопомоги у боротьбі зі стресом.

       Дякуємо організаторам за отримані знання та навички подолання зі стресовими ситуаціями. Сподіваємося на подальшу співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь