Тренінг «Самодопомога в умовах пролонгованого стресу»

Дата: 27.07.2023 16:54
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

 26 липня 2023 року в  Будинку культури  м. Вилкове відбувся тренінг «Самодопомога в умовах пролонгованого стресу», реалізований Запорізькою обласною громадською організацією “Об’єднання психологів та психоаналітиків “ВЗАЄМОДІЯ” в рамках програми «Забезпечення психічного здоров'я та психосоціальної підтримки постраждалому від війни населенню». Програма здійснюється в рамках проєкту Німецького  товариства  міжнародного  співробітництва (GIZ) ГмбХ "Програма ЄС Міцні Регіони - Спеціальна програма підтримки України" за фінансової підтримки Європейського Союзу та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

     Керівниця проєкту, психологиня - Куратченко Ірина, тренери -  Пивоварчик Ірина та Іванова Олена.  Під час тренінгу проводилося теоретичне та практичне навчання. Учасники тренінгу поглибили рівень обізнаності про стресові стани, їхні наслідки, посилили свою спроможність у кризових станах, відпрацювали ключові навички та практики самодопомоги у боротьбі зі стресом.

       Дякуємо організаторам за отримані знання та навички подолання зі стресовими ситуаціями. Сподіваємося на подальшу співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь