МОНІТОРИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО РОБОТИ У НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

Дата: 26.09.2023 15:35
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

 
11 вересня 2023 року Державною службою якості освіти України та її територіальними органами було розпочато моніторингове дослідження (вивчення питання) щодо підготовки закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти до роботи у 2023/2024 н.р., створення у них безпечних умов для учасників освітнього процесу та забезпечення державних гарантій учасникам освітнього процесу під час воєнного стану, визначених частиною першою статті 57¹ Закону України «Про освіту».
В Одеській області вивчення здійснювалося у чотирьох територіальних громадах: Вилківській міській Ізмаїльського району, Великомихайлівській селищній Роздільнянського району, Дачненській сільській Одеського району, Знам’янській сільській Березівського району.
Під час проведення моніторингового дослідження фахівці управління державної служби якості освіти в Одеській області відвідали в зазначених громадах органи місцевого самоврядування, їх структурні підрозділи з питань освіти, а також побували в більше ніж 40 закладах освіти. 
Крім того, за визначеним графіком керівники та педагогічні працівники усіх закладів загальної середньої освіти Одеської області комунальної та державної форми власності в період з 13 по 29 вересня взяли участь в опитуванні з питань, що вивчаються під час моніторингового дослідження.
У сфері загальної середньої освіти опитування керівників та педагогічних працівників відбувалося з використанням інформаційно-аналітичної системи «EvaluEd».
Дослідження проводилося з метою визначення кращих практик та з'ясування проблемних питань, пов'язаних з підготовкою закладів освіти до роботи в навчальному році, вироблення відповідних рекомендацій.

Думаємо про майбутнє! Віримо у ПЕРЕМОГУ!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь