ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань

Дата: 06.10.2023 15:32
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

проєкту документа державного планування «Детальний план території за адресою: Вилківська міська рада Ізмаїльського району Одеської області площею 0,3000 га для будівництва та експлуатації гідротехнічних, гідрометричних та лінійних споруд (об’єктів інженерної та транспортної і інфраструктури)» та звіту про СЕО;

 

проєкту документа державного планування «Детальний план території за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, м. Вилкове, вул. Білгородський канал, 262/1 орієнтовною площею 1,2450 га для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей» та звіту про СЕО.

 

12 жовтня 2023 року о 12 г. 00 хв. у приміщенні Вилківської міської ради за адресою: 68355, Одеська обл., Ізмаїльський р-н, м. Вилкове, вул. Моряків-десантників, 18, відбудуться громадські слухання з презентацією вищевказаних  документів державного планування та звітів про СЕО.

 

У громадських слуханнях можуть брати участь: громадськість; уповноважені    особи   підприємств,   установ,   організацій незалежно  від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація; уповноважені   посадові  особи  органів  державної  влади  та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію,  щодо  якої  розробляється містобудівна документація, а також  на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація; представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь