Будуй кар'єру, ставай успішним

Дата: 10.10.2023 12:53
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

До підприємництва люди приходять різними шляхами. Про відкриття власної студії краси, прагнучи самостійності, фінансової незалежності та самореалізації, жителька м. Вилкового Тетяна Семібратьєва замислювалася давно, оскільки попит на послуги салонів краси постійно зростає та прагнення бездоганного вигляду постійно збільшує кількість потенційних клієнтів на  кваліфіковані б'юті послуги. Бути креативним та доглянутим хоче кожен. Реалізувати задум їй допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

Дізнавшись про можливість отримати мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу, Тетяна підготувала бізнес-план, подала його разом із заявою через портал «Дія», презентувала свою ідею комісії обласного центру зайнятості та отримала позитивне рішення Державного центру зайнятості і грантові гроші. Їх витратила на придбання перукарського, манікюрного та педикюрного обладнання, інструментів та матеріалів, меблів та оренду приміщення. 

Студія краси «Гарно так», яку Тетяна відкрила цього року, працює в центрі міста. Бізнес розвивається успішно, і власниця отримує величезне задоволення від своєї роботи, а особливо - від вдячних посмішок клієнтів. Підприємниця вже працевлаштувала двох працівників: перукаря та майстра з нарощення, ламінування вій, оформлення брів. Наразі у салоні клієнтам пропонують спектр послуг за розумними цінами: послуги перукаря-колориста, процедури по відновленню волосся, послуги манікюру та педикюру, ламінування та нарощення вій, а також послуги майстра-бровиста. У планах Тетяни і надалі розвивати свій бізнес.

Подати заяву, дізнатись більше про програму можно за посиланням: https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu.

З 10 квітня також розпочато прийом заявок з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та їх подружжя, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Додаткова інформація за посиланням – https://diia.gov.ua/.../grant-dlya-veteraniv-ta-chleniv...

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь