Робота є! Історія успішного працевлаштування  за сприяння служби зайнятості

Дата: 20.10.2023 08:58
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Працювати за улюбленою професією – це запорука успішного й щасливого життя будь-кого з нас. Кожний шукач роботи, який звертається до Кілійського відділу Ізмаїльської філії Одеського ОЦЗ з питань сприяння у працевлаштуванні, має свою історію та впевнений у тому, що служба зайнятості допоможе йому знайти роботу.

Серед багатьох прикладів вдалого працевлаштування розповімо історію про Ірину Свідзінську, внутрішньо-переміщену особу, яка в серпні 2022 року приїхала до міста Кілія з Донецької області.

Маючи дуже гарну та красиву професію – «модельєр-конструктор», Ірина тривалий час намагалася працевлаштуватися самостійно, але зневірившись в успішності своїх дій звернулася за допомогою до Кілійського відділу Ізмаїльської філії Одеського ОЦЗ.  Кар’єрний радник запропонувала безробітній пройти поглиблене профілювання, в ході якого визначила потенціал та ступінь її мотивації до працевлаштування. На основі отриманих результатів та з урахуванням інформації про освіту, досвід роботи разом розробили індивідуальний план працевлаштування з чіткими рекомендаціями. Розпочався пошук підходящої вакансії. Дуже непросто було підібрати роботу за покликанням та професією. Але це сталося! Завдяки тісної співпраці фахівців Кілійського відділу та роботодавців було з’ясовано, що Комунальний заклад  «Кілійська школа мистецтв» терміново потребує костюмера. Ірина не вагаючись  пішла на співбесіду з роботодавцем та  отримала омріяну роботу, на якій зможе творити свої неповторні сценічні образи для маленьких талановитих дітей, які радують нас своїми хореографічними композиціями кожного разу.

Якщо у вас є питання, запрошуємо до Кілійського відділу Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості: м. Кілія, вул. Миру, 60А;  м. Вилкове, вул. Петра Сагайдачного,13  або за телефонами 0688678033, 0685187135.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь