Благодійний фонд «Місто Добра»

Дата: 21.11.2023 08:32
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Благодійний фонд «Місто Добра» - міжнародний кризовий центр матері та дитини, який допомагає жінкам та дітям, які постраждали від насилля та війни, а також дітям позбавлених батьківського піклування. Центр знаходиться в Чернівцях за адресою вул.Річна, 10.

З 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» розпочне функціонувати реабілітаційний центр  та  хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги надаватимуться безкоштовно. Послугами реабілітаційного центру зможуть скористатися діти з інвалідністю, а саме діти, які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду та яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників), або діти, які мають складні діагнози і потребують паліативного піклування і яких виховує один з батьків. За необхідності Місто Добра забезпечить транспортуванням дітей з інших областей України, проживання родини в центрі із забезпеченням всіх побутових потреб та допоможе вирішити інші супутні організаційні питання. За детальною інформацією звертатись за телефоном 380992000103 або писати на електронну адресу cityofgoodnessua@gmail.com .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь