Вчитись не пізно і після 45 років, наразі для цього створені всі умови!

Дата: 26.01.2024 14:08
Кількість переглядів: 104

 

Фото без опису

 Зокрема, громадянам цієї вікової категорії служба зайнятості пропонує отримати ваучер на навчання і здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію за рахунок Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Цією можливістю скористалися 10 кухарів закладів освіти Кілійської та Вилківської територіальних громад, які отримали ваучери на підвищення кваліфікації за напрямком «Кухар» та вже з 25.01.2024 розпочали навчання за програмою «Підвищення кваліфікації кадрів в сфері організації роботи шкільних  їдалень», яке проходить в рамках реалізації проєкту «Реформа шкільного харчування».

Кілійський відділ Ізмаїльської філії Одеського ОЦЗ вже тривалий час плідно співпрацює з Відділом освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради та Відділом освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради. Так, наприкінці 2023 року, 5 медичних працівників закладів освіти отримали ваучери та безкоштовно підвищили кваліфікацію за темою «Сестринська справа в педіатрії» спеціалізація «Сестра медична/брат медичний закладу освіти».

Загалом ваучер можна використати для навчання за 123 професіями та спеціальностями у сферах ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування. Професію, заклад освіти в межах України та форму навчання (денну, заочну чи дистанційну) людина обирає самостійно. Навчання здійснюється закладами професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, підприємствами, установами та організаціями, які мають ліцензію на таку освітню діяльність. Вартість ваучера– майже 30,3 тис. грн. Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або людина доплачує за навчання самостійно.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Кілійського відділу Ізмаїльської  філії Одеського обласного центру зайнятості за адресою: м. Кілія, вул. Миру, 60А; м. Вилкове, вул. Петра Сагайдачного,13  або за телефонами 0688678033, 0685187135. Також інформація про ваучер  за  посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь