Про важливість вакцинації!

Дата: 02.02.2024 09:50
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 Одеситка Віта раніше виступала проти щеплень, але згодом змінила свою думку. Про те, чому саме вона змінила свою думку та як це вплинуло на здоров’я її дітей Віта розповіла Одеському обласному центру контролю та профілактики хвороб. 

 

❝ У 2009 році, коли я народила свого сина, було мало інформації про вакцинацію, ми майже нічого не знали про це. Пригадую, як тоді мій лікар порадив відкласти вакцинацію, тож я вирішила не робити щеплення. З часом народилася донька, і я також вирішила залишити і її невакцинованою. 

 

Все було нормально, тож питання вакцинації перед нами не стояло. Та все змінилося у 2005 році, коли мій 6-річний син і 5-місячна донька захворіли на кір. На жаль, лише ця ситуація змінила мою думку. 

 

Я почала шукати інформацію про щеплення. І тоді ж дізналася, що якби моя старша дитина мала щеплення, то скоріш за все б на кір він не захворів, як і не захворіла б моя донька. В той момент я дуже чітко зрозуміла на які ризики наражала своїх дітей. 

 

Ми зробили всі необхідні щеплення, і я переконалася, що це було правильне рішення. Коли в дитсадку моєї доньки був спалах вітрянки, захворіли майже всі, крім моєї дитини. Тоді я зрозуміла, що вакцинація справді працює ❞.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь